Contact

Over mij

Hi, mijn naam is Janine Jostmeijer (58)

Ik ben je ervaringsdeskundige gids op deze reis

Mijn eigen verhaal

Ruim drie decennia lang was ik in een relatie, om uiteindelijk te worden gediagnosticeerd met complexe PTSS. Tot mijn schrik ontdekte ik dat narcisme en narcistisch misbruik een consistente aanwezigheid in mijn leven waren geweest. Mijn vertrouwde wereld stortte in en niets was nog zoals het leek.

Ondanks mijn 'niet zeuren, maar poetsen'-mentaliteit, voelde ik me overweldigd en verloren. Ik zocht overal naar hulp, maar bleef telkens stuiten op onbegrip en gebrek aan expertise. Deze zoektocht leidde mij zelfs over de grenzen. Pas na vele omwegen vond ik de gespecialiseerde hulp die ik nodig had.

Gesterkt door mijn eigen ervaringen en de uitgebreide opleidingen die ik heb doorlopen, besefte ik dat er een gapend gat bestond tussen ervaringsdeskundigheid en professioneel opgeleide hulp. Zo werd mijn missie geboren: anderen begeleiden met een combinatie van mijn persoonlijke inzichten en professionele kennis.

Mijn missie

Ik ben ervan overtuigd dat, had ik eerder toegang gehad tot kwalitatieve en gespecialiseerde hulp, mijn pad naar herstel aanzienlijk korter en minder pijnlijk zou zijn geweest.

Toch, zoals het oude gezegde gaat: "Elk nadeel heeft zijn voordeel." Mijn uitdagingen en levenslessen onthulden mijn ware roeping. Mijn missie is nu om bewustzijn en kennis over narcisme en narcistisch misbruik te verspreiden. Ik wil mensen helpen om vroegtijdig de tekenen te herkennen, zichzelf te wapenen en hen te verzekeren dat er altijd een uitweg is.

Als ik het kan, kun jij het zeker!!!

.

Weetjes over mij...

  1. Ik reis niet om aan het leven te ontsnappen, maar om ervoor te zorgen dat het leven niet aan mij voorbijgaat.
  2. Wanneer mensen me vragen: "Hoe kon dit jou nu overkomen?" glimlach ik en zeg: "Ik ben blond, wat is jouw excuus?"
  3. Ik ben zowel een HSP als een HSS. Het is soms een uitdaging om balans te vinden tussen voorzichtig zijn en vol gas gaan.
  4. Ik kan intens genieten van de kleine momenten, maar ik droom ook groot en grenzeloos.
  5. Ik hou van alles wat mooi is. Niet om te bezitten, maar om mijn zintuigen te prikkelen en mijn ziel te voeden.
  6. Mijn honger naar kennis lijkt nooit te eindigen. Ik geloof stellig dat je nooit te oud bent om te leren en te groeien.

Wat is jóuw volgende stap? 

Ben jij klaar om de controle over je leven terug te nemen en opnieuw je vleugels te spreiden?

 

gratis

Focus sessie

 

Stel je voor: over slechts 4 maanden leef je het leven dat je écht wilt en voel je je herboren. Waar sta je nu en hoe kun je daar komen? Laten we dit samen verkennen tijdens de focus sessie. In deze gratis sessie van 45 minuten via Zoom, duiken we diep in jouw huidige situatie, bepalen we je doelen en stippelen we een pad uit om deze te bereiken. Ik ben er klaar voor. Jij ook? Boek nu en laten we samen aan de slag gaan.

boek je gratis sessie
Gratis

E-book

 

Ontdek en dompel jezelf onder in de diepgaande oorzaken van narcistische relaties en begrijp de connectie tussen traumabonding en relatieverslaving. Krijg helderheid over je eigen ervaringen, leer hoe je jezelf definitief losmaakt van deze destructieve banden en vind je pad naar herstel en heling. 

DOWNLOAD GRATIS
1-op-1 

Therapie

 

Je verdient meer dan alleen overleven; je verdient te leven, je vleugels uit te slaan en vrij te vliegen. Het CHOOSING ME programma biedt een persoonlijke 1-op-1 begeleiding waarin we samenwerken om jouw unieke uitdagingen aan te gaan. Je krijgt een gedetailleerde roadmap en toolbox om ongezonde relatiepatronen te doorbreken, je diepste trauma's te helen en weer de regie over je eigen leven te nemen.

Vertel mij meer