Contact

Over mij

Hi! Ik ben Janine Jostmeijer, moeder van 2 kids (23 en 29 jaar)

Ik sta klaar om je naar je beste en mooiste leven te navigeren!

Mijn reis... 

In mijn vorige leven als optometrist bekeek ik de wereld altijd door een optische lens, gewapend met de kennis van de neurowetenschap en met een medische achtergrond.

Maar het leven leidde mij langs een ander pad, door mijn persoonlijke ervaringen met een narcistische relatie van 33 jaar en een leven lang omringd door narcistische familieleden, gevolgd door de diagnose complexe PTSS.

Deze ervaringen hebben mij ertoe gebracht om een ander pad te bewandelen; van het kijken door een optische lens naar het kijken door een trauma-informed lens.

Mijn reis is er een van transformatie geweest, van diepe heling en van het vinden van een hernieuwd doel. Ik heb de lange, vaak pijnlijke weg naar herstel bewandeld en het is mijn missie geworden om anderen een kortere en minder pijnlijke route te bieden. Ik wil dat niemand een seconde langer in hun posttraumatische stress blijft hangen dan nodig is want daar is het leven te kort voor.

Ik ben een vrouw met een missie...

Ik geloof tot vanuit mijn tenen dat wanneer we in staat zijn om onszelf te helen, je niet alleen jezelf heelt maar ook de volgende generatie heelt. Het ripple-effect kan generatie overstijgende veranderingen creëren en de toekomst te hervormen.  

Door trauma anders te bekijken en ons gewonde innerlijke kind te helen kunnen we een verschil maken in ons eigen leven en dat van onze kinderen. Tot 7 generaties verder. De impact is onmiskenbaar.

Weetjes over mij...

  1. Ik reis niet om aan het leven te ontsnappen, maar om ervoor te zorgen dat het leven niet aan mij ontsnapt.
  2. Wanneer mensen me vragen: "Hoe kon dit jou nu overkomen?" geef ik graag een speels antwoord: "I'm blonde, what's your excuse?"
  3. Als iemand die zowel HSP als een HSS is, blijft het een voortdurende uitdaging om de juiste balans te vinden tussen vol gas geven en op de rem staan.
  4. Ik ben dol op lekker eten. Hoewel ik kan koken, geniet ik er meer van om een maaltijd te ervaren dan zelf achter het fornuis te staan.
  5. Ik geef niet om sieraden, maar ik verlaat zelden het huis zonder hoed, pet of muts. Zonder mijn favoriete accessoires voel ik me kaal.

Wat wordt jouw volgende stap?

Klaar om de controle terug te nemen en je mooiste leven te leven?

Gratis E-book

Ontdek de worteloorzaak van narcistische relaties en hoe de cyclus doorbreekt.

DOWNLOAD HIER

Gratis Match-Call

Wil je weten welke stappen je meteen kan zetten in jouw situatie? Boek een match-call met mij.

BOEK EEN MATCH-CALL

Traject 1-op-1

Ontdek hoe je met het 1-op-1 traject de cyclus doorbreekt en de controle terugneemt.

VERTEL MIJ MEER